VAD GÖR VI?

 

Archipex erbjuder företags- och grupputveckling, kickoffs och äventyr, kundvård och personalvård, för grupper om tio personer och uppåt. Det finns möjligheter till övernattning, middagar, konferens, land-, sjö- och lufttransporter, samt upplevelser i unik Natura 2000-miljö.
Kontakta oss och berätta vad ni vill uppnå med aktiviteten, så återkommer vi med ett förslag. Är du osäker på er ambition, kontakta oss i alla fall. Vi har lång och bred erfarenhet av både stora och små organisationer och tillsammans hittar vi lämpliga lösningar för just era behov.

 

Konferenser, samarbetsövningar, kick-offs, grupputveckling mm, genom t.ex. höghöjdsaktiviteter, mountainbike, segling, vattenskidor, lagrodd, jet ski, kite surf, dykning i kalkbrott, utekök, klättring, musik, havskajak, fiske, mångkamp, bastu, wakeboard plus en hel del annat.

 

Vi erbjuder även professionell vägledning och utveckling för både den enskilde individen, som för hela företaget/organisationen.

 

Vintertid (vid rätt väderlek) kan vi arrangera isjakt, långfärdsskridskor, isfiske, längdskidor, isklättring mm. Vi kan även ordna skärgårdssafari och transporter med bl. a. ribbåt. Våra extremt dugliga kockar borgar för sköna matupplevelser, med utgångspunkt från ekologiskt och närproducerat. Mellan aktiviteterna och i pauserna, njuter vi av kaffe från öns eget rosteri.

 

Vi erbjuder också dokumentation av er dag genom film och foto. Om inte annat för att minnas er tid tillsammans här på Oaxen. Vi ses.

 

Prisexempel 10 pers: Heldag konferens i lokal med av-utrustning, frukost, lunch och eftermiddagsfika med hembakat, inkl gruppaktivitet för-eller eftermiddag. 1.995 SEK ex. moms /person